dijous, 21 de maig del 2015

VISITA AL CASTELL DE MONTJUÏC


Els alumnes de primer han marxat aquest dimecres al Castell de Montjuïc. Quin ha estat el nostre objectiu? Doncs, l'escola durant aquest curs hem treballat la història de la música. Nosaltres ens encarreguem d'investigar sobre els anys 50. Per aquest motiu, nosaltres vam elaborar una línia de temps per treballar el nostre passat. Arribats aquí, vam decidir fer una sortida de final de curs a un lloc on puguem treballar el tema del passat, i que hi ha millor que anar a un castell a investigar què va passar en aquella època.

En primer lloc, vam arribar i ens vam vestir amb una armilla per començar a explorar degudament. Ens van explicar la història del castell i per a què servia. Sabíeu que vivien un rei i una reina amb unes fortificacions i un fossat per a que ningú pogués entrar.
Després ens van ensenyar un museu de com era el castell fa 200 anys. Realment vam veure unes imatges i unes maquetes espectaculars. Vam aprendre moltes coses, i a més, en un entorn i amb unes visites privilegiades.
Més tard, vam fer una visita per a tot el castell on vam poder veure els jardins, les torres, els passadissos... I per acabar, vam aprendre a torbar el nord amb una brúixola. Sabíeu per on surt el Sol? Pregunteu a casa... Que nosaltres ja ho sabem! Mireu quines fotos més divertides vam fer...




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada