dijous, 26 de febrer del 2015

El conte de 2n A

Els astronautes ens hem inventat un conte sobre la temàtica "Els avis" per participar al concurs de Pilarín Bayés. Ha sigut molt difícil però molt divertit anar treient idees entre tots. uè us sembla???

L’aventura del Guillem i de la Paula

Hi havia una vegada dos germans de Barcelona, la Paula de 8 anys i el Guillem de 9 anys. A més de germans eren bon amics perquè sempre jugaven junts i ho compartien tot.
Quan va arribar l’estiu, els pares de la Paula i del Guillem van decidir fer un viatge durant dues setmanes a Hawai i van deixar als seus fills a casa de l’avi Joan i l’àvia Mariona. Justament aquelles vacances, els avis s’havien animat a anar al poble de l’avi Joan, que estava a la costa de Tarragona.
Els avis van pujar al cotxe i van carregar-ho tot de menjar, roba, estris de cuina i medicines per iniciar aquest viatge. Van agafar la carretera durant una hora però el camí no semblava el mateix, s’havien equivocat. No s’havien adonat de que no era el camí correcte. Aleshores, l’avi Joan va parar-se a la benzinera per poder posar benzina i preguntar a la dependenta si podia ajudar-los a arribar al seu poble. La dependenta els hi va donar la benzina i deu mil explicacions de com podien arribar al seu destí. L’avi semblava entendre-ho tot i va arrencar el cotxe.
Passats 15 minuts tot va canviar. Els seients del cotxe es van tornar vells i de cuir, la música de la ràdio es va convertir en música rock, les canes de l’avi es van posar de color negre, l’àvia es va transformar en una joveneta amb camisa de flors i la Paula i el Guillem es van quedar tan impressionats que se’ls hi va quedar la boca oberta. Els avis havien perdut la memòria completament i havien viatjat al passat, quan eren una parella de nuvis  hippies.
Van arribar molt aviat al poble de l’avi Joan i van entrar a la casa. Van desfer les maletes plenes de roba molt estranya: pantalons de campana, samarretes de molts colors, ulleres de sol, camises de flors, cintes pel cap, collarets i polseres... L’àvia es va posar a fer el sopar mentre l’avi encenia la televisió. La televisió era en blanc i negre.
Mentre l’àvia feia el sopar , la Paula i en Guillem jugaven a bales al carrer. L’avi , cansat de veure la televisió, va anar a jugar amb els dos nens. Mentrestant l’àvia ja havia acabat de fer el sopar.
En acabar de sopar, es van posar a cantar i ballar música rock and roll. Era música molt moguda i van acabar molt cansats.
Com que estaven tan cansats van anar a dormir. Al despertar-se al dia següent van veure que tot havia tornat a la normalitat i que els seus avis tornaven a ser els mateixos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada